Als nostres menjadors es serveix pa com a complement al menú. El pa prové del Forn de Nulles i té molt d’èxit entre els infants. Per què? Doncs perquè és un aliment que agrada a petits i grans, és un bon complement per facilitar menjar alguns plats que costen, és golós per sucar-lo en salses, és nutritiu i a més a més, el del Forn de Nulles és boníssim!

10 raons per menjar pa de qualitat:
1. Forma part de la dieta Mediterrània
2. Pertany al grup dels cereals que són del aliments més complets i 
inamovibles de la piràmide nutricional
3. Proporcionen a l’organisme part de l’energia que necessitem, 
particularment pel cervell i pel sistema nerviós.
4. Incloure pa en un dels àpats és una bona manera de cobrir les cinc o sis racions diàries d’hidrats de carboni recomanats pels especialistes.
5. Conté poc greix
6. Posseeix un efecte saciant i contribueix a les funcions intestinals de l’organisme pel seu contingut en fibra
7. Aporta també vitamines hidrosolubles del grup B que ens ajuden a transformar els aliments en energia, manté sans els cabells, pell i ungles, forma glòbuls vermells .
8. Conté nombrosos minerals, como el calci, fòsfor, magnesi i potassi
9. És idoni per infants i adolescents per la seva gran activitats física
10. És un aliment molt versàtil i fàcilment combinable per elaborar àpats que permetin sabors i presentacions diverses
A més el Forn de Nulles és un forn de pa artesà i tradicional que aconsegueix un producte natural i d’una qualitat excepcional, gràcies a la cocció en un forn de pedra alimentat amb llenya, a la manera tradicional.